tiistai 19. lokakuuta 2010

Hyvää huomenta...

Vaan teillekkin. Toissa aamuna kello 6 koin valaistuksen. Koko makuuhuoneeseemme oli tullut valaistus pimeyden keskelle. Olin jo melko varma, että nyt olis hyvää dokkari-materiaalia JIMille " kuinka alienit tuli noutamaan.. ":) . Noh, en sitten sen ihmeemmin ehtinyt onneksi hätkähtämään kun myös tuttua pörinää alkoi kuulmaan hetken päästä. Lisäksi tuoreessa muistissa oli vielä viime viikkoinen koti-metsän katoaminen. Meillä käyneethän tietävätkin, että asuntomme on toistaiseksi sijainnut hyvinkin rauhallisessa omassa kolosessaan, metsän siimeksessä. Vaan eipä ole enään.

Metsästä on nyt vain muisto jäjellä ja näkymä koirien huoneen ikkunasta on tätä nykyä hyvinkin tyly. Olen jo harkinnut kaivinkoneen ikkunan laputtamista muistuttaakseni työ-ajoista. Lappuun olen kaavaillut ystävällismielistä tekstiä "olen jo soittanut poliisin" :) . Nämä kun todellakin aloittavat aamu kuudelta takapihallamme murskeen kaatamisen ja lopettavat vasta ilta kuudelta. Kova on kiire saada talot valmiiksi. Tai ainakin ne pohjatyöt.

Olisivat odottaneet edes viikon, niin ei tätäkään päivää olisi tarvinnut nähdä. Toisaalta, tämähän nyt tekee vain meille asioita helpommaksi. Muuttolaatikot saapuvat kotiovelle huomenna ja suunnistamme kohti uusia seikkailuja viikonloppuna. Toisinsanoen muutto puuhia - ettei vain aika kävisi pitkäksi, nyt kun pennutkin ovat jo kerta kotiutuneet ;).

Ja sitten bonuskuvana kovalevyn kätköistä jotain ihan muuta ;) - kuva toissakesäisestä vasikasta, jolla oli hauska päämerkki.

Ei kommentteja: