sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kyllä se kesä tulee

Vera ja Mona ottaa aurinkoa :)
Ihanaa säätä on viime päivinä pidellyt. Koiratkin toivoisivat jo että ulko-ovi olisi koko ajan avoinna. Viikonloppu meni Haminan koiranäyttelyn merkeissä. Eilen olin kirjoittamassa ja tänään pyörähdettiin Veran kanssa kehässä. ERI3 SA tuntuu olevan se meidän juttu ;). Saas nähdä kuinka tyypin käy sitten parin viikon päästä Kuopiossa.

Linda pyörähti tiistaina paikallisessa mätsärissa ollen BIS-2 :) 


Wilson kuuntelee


Romeo nautiskelee


Ja Veran (Mimi Chill's Princess Of China) arvostelu,  Hamina KV 12.5.2013, Tuomarina siis Unto Timonen;

" Hyvän kokoinen juniori narttu. Kaunis pää, hyvä kaula. Erinomaisesti täyttynyt etuosa. Erinomainen runko. Hyvät raajat, käpälät. Kaunis ylälinja. Hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu hyvin. " JUN ERI/3 SA

paikalla olivat myös

Fredo (Mimi Chill's Black Diamond) JUN ERI/2
Tito (Mimi Chill's Kendo) NUO EH/3

Willy (Mimi Chill's Sam Sam) AVO/HYL
Tuomari hylkäsi koiran, koska hänen mukaansa Suomessa ei ole sallittua, että whippetillä olisi eriväriset silmät. Piste.





Tänään saatiin vieraita Kuopiosta kun Hilla (Mimi Chill's Little Puma) kävi kavereineen kyläilemässä ;). Hillahan oli kasvattanut itselleen aivan hirmuisesti jalkoja ja tassutkin olivat vallan valtaisat. Mutta joka tapauksessa ihana reipas pieni viipottajan alku ja hyvä siitä vielä tulee ;).


Hilla



Ja Vanni 


Loppu"kevennyksenä". Oravat ovat jälleen täällä. Ja näköjään tarttee tehdä taka-aidalle jotakin... Ei oo oikeen Lindan pitävä.

Ei kommentteja: