tiistai 9. heinäkuuta 2013

Mikkelin näyttely ja kasvattien kuulumisia

Vera ja Wendy

Veran kanssa poikkesimme viikonloppuna vielä Mikkelin näyttelyssä. Nyt olisi edessä sitten pientä taukoa näytelmistä, ja ihan hyvään saumaan tulikin. Veralla alkoi viikko sitten juoksu, ja lievää tahmeutta oli viikonloppuna havaittavissa. Mutta hyvin sujui, Tuomarina oli Iren Naartis Virosta. 

Cuba, Mimi Chill's Rocky Prince OPEN VG/3

Vera, Mimi Chill's Princess Of China, JUN EXC/1 CQ BB#2 and res-CC


Että voihan varasertifikaati sentään :D! Mutta ei sen, kaikki otetaan vastaan mitä annetaan ;). 

Veran sisko Wendy (Mimi Chill's Carelian Queen) poikkesi meillä viime viikolla. Ei ollut siskokset ihan kuin ilvekset, mutta hyvin muuten meni yksiin ja Wendy oli mitä ihastuttavin tapaus :). Rakenteen puolesta Wendy tarvitsee vielä paljon aikaa, Vera puolestaan on ikäisekseen melko valmiin oloinen. Kiitos Minnalle ja Atelle mukavasta tuokiosta :)!





Kaarle (Mimi Chill's Brief Is The Light) on mökkeillyt ja tykkää myöskin vedessä temuamisesta kera Vito isän ja Urho "veljen" :)!

Hillaa (Mimi Chill's Little Puma) näin itseasiassa Mikkelin näyttelyssäkin. Meidän pitimän ottaa siellä uusia kuvia. No kuinkas ollakkan, kukaan ei vaan muistanut ottaa kameraa mukaan :D. Joten siis kuvat Sonjan käsialaa ja Hillalla ikää 5kk. Mutta ihan on äiteensä ilmeinen otus. Ja sitä luustoa ja jalkaa muuten on, mutta eiköhän siitä whippetin näköinen tule ajan kanssa < 3!


Cuba (Mimi Chill's Rocky Prince) kävi sydänultrassa, terveen paperit sieltä tuli. Kiitos Pialle :)!! Tästä pentueesta on nyt sitten ultrattu jo 3/5 ja toistaiseksi kaikki on ollut kunnossa.



Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä. Uusia kuvia Kitistä (Mimi Chill's Boxing Queen). Kitihän on mein vakio vierailijoita (Mantan ohella), vierailevat meillä viikoittain. Aiemmat kuvat Kitistä tais olla jo muutaman vuoden takaa... :D. Enivei, tässä hän pönöttää ja miun silmään alkaa nyt olla valmis - 4,5 vuoden iässä :). 


 Meillähän syödään nyt sitten niitä mansikoita - aamupalaksi, välipalaksi ja iltapalaksi... mums < 3

Ei kommentteja: