tiistai 16. heinäkuuta 2013

Tuloksia ja kuulumisia

kuva: Mari Kaukanen 
Viikonloppuna oli Tampereella maastot. Darwin (Mimi Chill's Panther's Daydream) oli varsin pitkälle iltaaan (lue yöhön) venyneissä kinkereissä mukana. Pisteet olivat ihan huiput 259 + 253 = 512, sijoitus 4 kera SA:n! Hienoa Riikka & Darwin :)!!

Launataina 13.7 Hyvinkään näyttelystä kantautui myöskin iloisia uutisia. Darwinin lapsoset olivat siellä ekaa kertaa junnuissa - ja pärjänneetkin oikein mukavasti :).

Pikkuliisan Päivänsankari, JUN ERI/1 SA PU#3 ja vara-SERT

kaima Veera (Pikkuliisan Päivänhohde) JUN ERI/1 SA PN#2 ja SERT!

Ei ollenkaan hullumpi startti :)! Onnea kaikille asianosaisille ja Riikalle iso kiitos kuvista :)! Alla vielä muuten vertailukuvat Veerasta ja Verasta. Tunnistan ihan himuisesti samaa ilmettä tästä lähisukulaisesta ;).

Veera, kuva Hanna Joenperä
ja meidän Vera 


Linus (Mimi Chill's Little Sparrow) on saanut virallisen mitan.....

49,6cm 

ei paha :D. Kiitos Riikalle jälleen.



Entä mitäpä meille kotiin. Noh. Lomailu on rankkaa. Kun meillä alkaa homma niin sanotusti kulkemaan niin sitten se yleensä myös kulkee. Nämä on näitä koiralauman omistamisen varjopuolia, kun kaikki ei aina olekaan ihanaa ja vaaleanpunaista. Jännä juttu miten asioilla on taipumus kasaantua.

Vera alkoi torstai iltana vähän köhimään. Kakoi, nieleskeli ja vinkui vähän niinkuin samaan aikaan, muutamia kertoja päivässä. Viikonlopun ylitse seurailtiin ja maanantaina sai ab kuuri nielun tulehdukseen.

Mona ei päässyt sunnuntai iltana sohvalle. Ongelma paikallistettiin lannerankaan. Vasemman jalan refleksit eivät toimi yhtä hyvin kuin oikean. Lepoa, Carprofenia.

Wilson. Se oli itseasiassa melko pitkään täysin oireeton, mutta yks kaks oli jälleen huonona. Huomasin, että jonottaa yläkertaan rappusten edessä, muttei mene sinne. Tai kiipeää, mutta vaivalloisesti rappunen kerrallaan. Homma oli siis hyvin selkeä. Lepoa, Carprofenia ja kipulääkkeitä.

Romeo on jo jonkin aikaa kuullostanut siltä, aivan kuin sillä olisi paksua limaa kuonossa ja rykäisee sitä muutaman kerran päivässä sisään. Romeollahan on siis diagnosoitu allergia vuonna 2006 jauhopunkeille ja homeille/siitepölyille. Poissuljetaan tulehdus ab kuurilla. Kortisonia ei vielä, kun koira on _hyvin_ lihava. Tämä lihavuus itseasiassa on jo vaivannut jonkin aikaa, koska mielestäni emme koiraa ole syöttäneet noin paksuksi mitä se on, katsroinnista huolimatta. Ja kuinka ollakkaan veriarvoista kävi ilmi, että T4 olikin 11 (norm. 14-52) nyt kokeillaan siis Thyroxin-lääkitystä, kilpirauhasen vajaatoimintaan. Kontrolloidaan sitten muutaman viikon päästä, mutta koiran habituksen pitäisi muuttua muutamassa viikossa ihan silmin nähdenkin, jos oireilu kilpirauhasesta johtuu.

Lindakin kävi kontrollissa. Ei mitään hälyyttävää missään. Hemoglobiini 206. Kortisonin annostuksen kanssa ei lähdetä kikkailemaan, koska tuntuu sietävän sitä hyvin ja vointi on mainio.

Mutta jos nyt jotain hyvää, niin voidaan oikein hyvällä omalla tunnolla pitää koirien kanssa kirjaimellisesti köllöttely kesälomaa tässä vielä hyvän aikaa :)!


Lopuksi Team juniors lähtivät ratsastamaan :). Ja Seppohan oli siihen homaan mitä mainioin. Kiitos Emmille :) 


Ei kommentteja: