torstai 18. syyskuuta 2014

Nilsiän maastot

Vera sinisellä manttelilla, kuva Pirjo Hostikka-Vuokare

Viime viikonloppuna tulikin sitten pyörähdettyä Kuopio-Nilsiä akselilla. Ensin käytiin Sonjalla moikkaamassa Ninjaa ja kumppaneita. Näyttäisi nyt siis vähän siltä että Ninja (Mimi Chill's Princess Ikimba) olisi kotiutumassa  Savoon;  Hillan, Iitun ja Vannin seuraksi. Mikä olisi aivan kertakaikkisen hyvä juttu, iso kiitos Sonjalle ja Mikolle <3 nbsp="">

Cuba punaisella manttelilla

Sitten siis lauantaina käytiin maastoilemassa Kalakukkomaastoissa Nilsiässä. Kisapelto oli öööö, _hieman_ kumpuileva. Mutta paikkana muuten oikein mukava ja kerrankin kisoissa oikeasti homma tuntui toimivan. Iso plussa siitä. Ja tulostenkin valossa päivä sujui erinomaisesti.Lindalla (Mimi Chill’s Hetken Tie On Kevyt) ei oikein vieläkään jalka nouse heinäkuisen juoksun jäljiltä. Vielä olisi muutamat kisat aikaa katsoa tällä kaudella kuinka meno kehittyy. Lindalle siis yhteensä 405 pistettä ja sijoitus 14/18


Iitu (Mimi Chill’s Give It To Me) nappasi nyt sitten jo neljännen maastosertinsä, saaden 478 pistettä, sijoituksella 5/18. Saas nähdä onnistuuko nappaamaan vielä viimeisen viidennen sertin tällä kaudella. 


kuva: Pirjo Hostikka-Vuokare

Vera (Mimi Chill's Princess Of China). 487pistetta, sijoitus 2/18 ja SERT.  Niin. Tämä sitten taas ehkä herättää allekirjoittaneessa hieman ristiriitaisia tunteita. Tottakai on hieno asia että menestyminen maastoissa näiden kanssa on mahdollista. Mutta jotenkin sitä itsellä oli sellainen mielikuva, että meidän Vera ennemmin sertin saisi ensin sieltä näyttelykehistä, kuin että maastoista ja vielä sieltä normaalikorkuisita ja sijoittumalla toiseksi. Toki kaikki on mahdollista kun sattuu sopiva pari alkueriin ja koiralle sopiva rata. Niin ja Veran tapauksessa tietenkin, että koira on viimeinkin ainakin nyt hetken aikaa ollut kunnossa. Tämä kun on ollut yhtä vastoinkäymisestä toiseen surffailua. Mutta ei se mitään, näillä mennään ja katsotaan kuin loppukausi kulkee.Ja sitten on vielä Cuba (Mimi Chill's Rocky Prince). 442 pistettä ja sijoitus 4/10. On nyt muutaman kerran ollut jo tosi lähellä se viides ja viimein serti. Josko HVK:lta sitten viikon päästä. 


Ja matkaseuralainen Frosti (Nightvision Frozen By The Sun) saalisti myöskin ensimmäisen maastosertinsä. 463pistettä, sij 3/8.
 Loppukevennyksenä vielä Diva (LaFerrari For Mimi Chill's Besti-Ya Kiy) ja Nero (Lexus For Mimi Chill's Besti-Ya Kiy) hiekkakuopilla. 


Kiitos kuvista Markolle ja Pialle :).

Ei kommentteja: