keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Maastotuloksia

   
kuva: Sakari Lampola

Jipii, posti toi viimein uuden tietokoneen, jonka piuha sopii myös seinään. Homm alkanee siis pikkuhijaa toimimaan ja erinäiset atk-ongelmat jäädä toivottavasti historiaan :)

Linda, kuva Sakari Lampola
Kävimme siis porukalla maastoilemassa ensin Iitissä 11.10. Siellä sujui ihan mukavasti, jalka nousi kolme sertin verran ja kaikenlaisia pikku kommelluksia mukaan mahtui myös :D. Mamman pieni muovipussin metsästäjä Linda nappasi ekan maastosertin. Linda on ehkä vähän kärsinyt aina huonoista (= liian nopeista) pareista tai kiimakierto on ollut huonosa vaiheessa. Siksi ihan kiva, että hällekkin se serti sieltä viimein tuli, vaikkakin aina yhtä mukavaa koirilla tuntuu radalla olevan.

No mutta siis mukana meiltä oli

Linda ( Mimi Chill's Hetken Tie On Kevyt) 454p sij 8/12 SERT
Vera (Mimi Chill's Princess Of China) 209p (luopui fin) sij 12/12
Tyyne (Mimi Chill's Cat Ballou) 446p sij 4/6
Nero (Lexus For Mimi Chill's Besti-Ya Kiy) 460p sij 6/12 SERT
Topi (Mimi Chill's Illuminated) 460p sij 7/12 SERT

Ja Marko kävi  Neron ja Frostin kanssa vielä kauden päätöskilpailiussa Hailuodossa. Myö jätettiin tällä kertaa nämä kinkerit väliin. Hienosti Nero kuitenkin juoksi, vaikka finaalilähdön vieherikko huonossa kohtaa varmasti pisteiiin vaikuttikin.
 


Nero, Lexus for Mimi Chill's Besti-Ya Kiy, 464p sij 6/23 SERT


 Ja tästä lienee hyvä NeeNeenkin jatkaa ensi kaudelle, kuulemma saattais ehkä näkyä tätä tyyppiä myös ovaalia juoksemassa ;). Hyvä pojjaat :)

Ei kommentteja: