maanantai 4. syyskuuta 2017

Kuulumisia


Niin ne vaan Aadan ja Snackyn pennutkin kasvavat, ja ovat tulleet luovutus ikäisiksi. Hienosti on kaikki sujunut. Pennuista Doris ja Kassu ovat lähteneet jo omiin koteihinsa, neljä muuta lähtee tällä viikolla ja Lala riemukas on meidän lauman sulostuttajana  vielä kuun puoliväliin asti.

 Kassu omassa kodissa

Käytiin reilu viikko sitten Ellen, Lumin, Eddien ja Murun voimin pyörähtämässä sateisella Mäntyharjulla. Eddie MC Little Helper oli ROP-pentu ja Lumi MC Priviledeg VSP-pentu. Elle the puuhka JUN ERI1 SA ja PN3 kera vara-SERTin. Mitä näyttelyihin tulee, ollaan matkalla vielä whippet lapsosten kanssa Savitaipaleen pentunäyttelyyn, sitten seuraavaksi suuntaamme katseet jo Joulukuiseen messukeskukseen...Veeti, MC Dare to Be Great, juoksi viime viikonloppuna viidennen maasto SERTinsä, ja näin ollen sai KVA-M ruusukkeensa. Onnea Kati ja Veeti :)!! Viralliseksihan Veetin käyttövaliotitteliä ei saa, koska Veeti on kivespuutteinen ja näin ollen näyttelytulos näin puuttuu, mutta hienoa silti :)

Jaaaa, kohta on taas säpinää :). Ava kasvattelee mahaa mummon vahtiessa vieressä ja Elli ottaa rennosti. Vielä viikon päivät.


Reilu viikko sitten meillä mittailtiin urakalla koiria Marko ja Tarjan kanssa

kuvassa oleva Namu, MC Kiss Kiss Me 48,6cm
Ellu, MC Red Ridinghood 46,7cm
Elli, MC Apple Blossom 46,7cm
Pongo, MC King Of The Forest 48,8cm
Voitto - jota ei listassa olevan virheen vuoksi edes olis tarttennut uudelleen mitata - että nootti vaan sinne "omistajia helpottavan listan" pitäjälle!! - Dew Happy Evening, edelleen samat 50,8cm
Vera the labradour, MC Princess Of China, 47,7cm

Kiitos kaikille :)

Ei kommentteja: