sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Vihdoin uusia kuvia


Vihdoin ja viimeinkin tänään saimme otetuksi pennuista 6-viikkois seisonta kuvat :). Isot kiitokset jälleen Minnalle (knl Nigtvision), vaikka menikin taas ilta-töiksi ja huomenna olisi taas koulupäivä edessä.
Täällä viikonloppu on mennyt töiden merkeissä ja aina kun en ole ollut töissä niin sitten pentujen kanssa puuhastelemalla saa ajan kyllä kulumaan oikein rattoisasti.. :). Pennut jakselevat hyvin ja kröhöm paksusti, vaikkeivat ne minusta mitenkään erityisen paljoa edes syö. Kaiketi tuo 5 pentua on lukuna jotenkin optimaalinen, jotta kaikilla on ollut reilusti maitoa saatavilla. Ulkoilu olisi tarkoitus aloittaa heti ensiviikolla, sikäli mikäli vain säät sallivat.

Pieni toipilaamme Arvo jaksaa oikein hyvin ja on kyllä super reipas ja touhukas tapaus. Niin haava kuin jalkakin näyttävät päällisin puolin hyvälle, mutta siis ensi viikon torstaina meillä on Arvon kanssa nyt sitten ensimmäinen kontrolli-röntgen, jossa katsotaan kuinka luutuminen on lähtenyt käyntiin... pidämme kaikki tassut ja varpaat ylhäällä.. ;).

>> ja sitten kuviin

Mimi Chill's Icy Arctic Pearl "Kurro"
>> varattu<<




Mimi Chill's Arctic Spirit " Eddie"

>> varattu <<





Mimi Chill's Royal Blue "Arvo"
>> varattu <<





Mimi Chill's Bullboxer "Ville"

>> varattu <<




Mimi Chill's Boxing Queen "Kiti"
>> varattu <<


Ei kommentteja: