torstai 15. toukokuuta 2014

Helsinki KV 10.5.2014 ja Mustialan Maastot


Flunssaa pukkaa, mutta siis viime viikonloppuna tuli käytyä ensin Helsingissä näyttelyssä mustien kanssa. Ja ihan suht ok siellä män. Whippeteiksi tunnistettiin tällä kertaa.. ;). Tuomarina Frank Kane, Englanti.

kuva: Kati Kanerva
Fredo (Black Diamond) NUO ERI/2

kuva: Kati Kanerva
Vera (Princess Of China) NUO ERI/1 SA

kuva: Kati Kanerva
Muru (Beauty In Black) AVO ERI/1


kuva: Kati Kanerva
Myy (Black Mamba) AVO EH/2

knl Mimi Chill's - ROP kasvattaja

Tuomari oli sitä mieltä, jaa että mustiako koko porukka? Se on kuulemma the real challenge. Aaa, ihanko totta :D. No enivei, vietiin sitten vielä ihan pirruuttaan poppoo näytille vielä isoon kehään, jotta siellä istuva tuomari rivistökin näkee, että näitä voi olla olemassa myös muun värisiä. Jos vaikka johonkin alitajunnan sopukkaan jäisi muhimaan.


Viikonloppuna oli myös kasvatteja juoksemassa. W-H:n maastomestaruudet olivat Mustialassa. Siellä edustamssa normaalikorkuisissa uroksissa Kaarle (Brief is the Light) 207p, sij 8/15

Niilo (Moscow Superstar) ylikorkeisssa debytoimassa hienosti 441p, sijoitus 3/7

Darwin (Panther's Daydream) 438p sij 4/7

Lähellä käväisi jälleen sertit.. Jospa ne tässä kauden kuluessa sitten napattaisiin ;).Ja sillä välin kun muu porukka oli äitienpäivän vietossa, allekirjoittanut vietti sitä aina yhtä tuulisessa Haminassa. Ja kuuli kummia sanelijaltaan, tämä kun uteli mikä mahtaa olla kirjurin oma rotu. Ulkomuototuomareiden foorumilla kuulemma kuohuntaa, kuinka kehissä pärjäävät nyt vääränlaiset Whippetit. Pohdiskeli hän siinä, että liekö vain kateellisten panettelua. Kautta rantain oma hienotunteinen kantani tilanteessa oli, että meidän rotuun tarvittaisiin kyllä kipeästi lisää kotimaisia kasvattajatuomareita... 

Ja kuinka ollakkaan kotiin päästyä, sunnuntain päätteeksi Vera jälleeeeeeeen sairaslomalla :P. Ei jumankekka. Saahan nähdä juokseeko Hyvinkäällä ensi viikolla vaiko ei.

Capo

Ja lopuksi vielä muutama kuva pennuista tiistailta. Osalla nyt jo silmät vähän rakoilevat :)

Vihtori

Ja Manta vetää välillä lonkkaa

Ei kommentteja: