maanantai 12. tammikuuta 2009

Pennut kasvavat

Ja valloittavat asuntoa minkä ehtivät :). Sohvanalunen on kova sana, yleensä riehunnan päätteeksi saa koko köörin onkia kädenjalkeen kanssa sohvan alta mahdollisimman perimmäisestä nurkasta... ;). Minnakin lupasi tulla viikonloppuna kyläilemään kameransa kera niin saadaan puppiksista taas hieman edustavampiakin kuvia.. :). Mutta tässä siis muutamia tältä päivältä;

Arvo (ent. Leevi) ja Sulo & Eddie (ent. Raipe) maitobaarilla :).

Ville tekee tuttavuutta vahvistimen kanssa..

.. ja käy kodinhoitohuoneen pyykkivuoren kimppuun Monan kanssa

Helmi huokaisee ja seurailee tilannetta sohvalta


.. ja Sulo puolestaan leikkimässä Monan kanssa

.. Mona on kyllä ihan huippu leikki-täti..

.. joka käy ruokapalkalla.. :)

Eddie taustalla sanoo että jo riittää Monnille ja Sulo on tulossa kurmuuttamaan kameraa

Ja Kiti järsimässä Brion helisevää toukkaa


Arvo puolestaan keräilee voimia ZZZzzz

Ihan muiden mukana herra kulkee "vapaana" olohuone-keittiö alkeselilla kun muutkin, mutta kuten aiemminkin mainitsin niin rajoittaa itse jonkin verran liikuntaansa. Tässähän nyt tosiaankin kävi niin ikävästi että Arvon jalka jouduttiin kuin jouduttiinkin operoimaan leikkauksella viime perjantai-iltana. Perjantain kontrollissa otettiin uudet röntgenkuvat, joista kävi karu totuus ilmi. Sinänsä meille kävi todella hyvä tuuri että saimme vielä leikkauksen järjestymään Hakametsään samaiseksi perjantai-illaksi klo 20.30. Hoitajat tuumasivat että meidän kannattaisi alkaa Lottoamaan, sen verran harvinaisesta ilmiöstä vissiinkin oli kyse. Tosin operaation jälkeen olin tismalleen samaa mieltä, sen Lottoamisen suhteen ;).

Arvon jalassa on nyt siis kolme metalli-pinniä kiinnitettynä murtumakohdan molemmin puolin. Pinnit on siis porattu luuhun kiinni, ei lävitse, koska näillä on vielä niin pienet ja hauraat luut, vaan pinnit tulevat ulos vain toiselta puolen, josta ne on mutterein kiinnitettynä hiikuitutankoon. Kaiken päällä on sievä pakettin, joten mitään härryköitä ei sinänsä ole näkyvissä kokoaikaa.

Kahden viikon kuluttua Arvolla on ensimmäinen röntgen, jossa katsotaan kuinka luutuminen on lähtenyt käyntiin. Siihen asti toivomme parasta ;). Mutta edelleenkin Arvon jalan ennuste on erittäin hyvä. Siitä pitäisi tulla aivan normaali jalka, aivan normaalein liikkein :).

Ei kommentteja: