maanantai 17. elokuuta 2009

Mäntyharjulla

Joo, tuli käytyä tosiaan reilu viikko sitten Mäntyharjun koiranäyttelyssä. Kuten myös kyseistä näyttelyä edeltäneenä iltana ilta-uinnilla, kera Oliverin (Mimi Chill's Black Superstar) ;). Meno oli enempi tahi vähempi hurjaa rymyämistä ja samasta syystä en ole kovinkaan yllättynyt että Mona sai valioluokasta sen evan. Tuomari ei halunnut omien sanojensa mukaan pudottaa koiran laatu-arvosanaa, vaan antoi suoraan evan. Syystä että liikkeelle lähtiessä koiran takaliike oli hänen silmiinsä epäpuhdasta. Tosin mitenkään kovin suuresta könkkäämisestä ei kyse ollut, koska kehänlaidalla katselijat miettivät pitkään tuleeko EH vai ERI kun juoksuuttaa noin pitkään.. :).


Mutta tää on tätä. Kiti (Mimi Chill's Boxing Queen) kuitenkin juoksi kaikkine jalkoinensa hienosti ympyrää Outin kanssa ollen VSP-pentu :). Ja mitä Wilsoniin tulee, oli sää tällä kertaa hieman liian kuuma meidän puolivillaiselle pikkujättiläiselle ja tuomari toivoikin hieman virkeämpää esiintymistä. Joten siis c'mon Wins, ensi kerralla ne korvat tötterölle, avataan ääni kunnolla ja häntä korkealla kehään... niin ollaan ainakin hereillä ;D.
.. ja siis jottei nyt jäisi kenellekkään epäselväksi niin syy kehnoon menestykseen löytyy aina jostain ihan muualta kuin meitin koirista :D.

Ei kommentteja: