sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Tampere KV ja viikon kuulumisia

Ei olla masennuttu Tampereen näyttelyn hieman vaihtelevasta näyttelymestyksestä, vaan enemmän tai vähemmän sairastelun merkeissä on kulunut viikko mennyt :).

Ensin niitä näyttelytuloksia siis vielä tännekkin;


Ja tuomaroimasssahan oli Ray Lindholm Ruotsista. Noh, jos tätä nyt jotenkin kommentoisin, niin sanotaanko vaikka että hyvä että edes puolet kasvateista oli ERInomaista porukkaa tuomarinkin mielestä ;).

Menneenä viikonloppuna meillä oli siis kotosalla koko kuusipäinen koiraporukka. Oliver ja Kiti tulivat jo hyvissä ajoin ja Murukin vietti meillä yhden yön. Vauhtia ja vilskettä riitti niin kotona kuin lenkkipoluillakin siinä määrin, että mamma Mona juoksi viime lauantaina metsässä sitten itsellensä lievän ylirasitustilan. Kun oli niin mukavaa kun kaveritkin tykkäsivät riekkua.. Punaista pisseilyä ja ruikintaa sitten riitti, samoin sain kiitkuttaa labraan pissanäytteitä viikon aikana useita. Aluksi pH oli huiman korkealla ja struviittikiteitä oli paljon, loppuviikosta varmistelivat vielä että onhan näytteet otettu varmasti samasta koirasta ;). Kun homma korjaantui täysin C-vitamiinilla ja Rimadylillä. Mainittakoon vielä että mitään tulehdukseen viitaavaa ei näytteistä tullut ilmi.

Oliver ja karahka jäällä

Kiti, Oliver, Mona ja Romeo vahtii


Muutenkin viikko on mennyt flunssaisissa merkeissä myös kaksijalkaisten osalta. Pikku pygmi on ollut yskäisen kuumeinen jo viikon. Lääkärissä on ravattu " Ja korva punoittaa, mutta tärykalvo liikkuu ja ei ole märkäinen, joten ei vielä mitään antibioteilla hoidettavaa. Tulkaa viimeistään maanantaina sitten uudelleen.. " ja tätä rataa. Viimeinkin sitten itämisaika on ilmeisestikin tullut täyteen myös muiden perheenjäsenien kohdalla.. sen verta asteita mittarissa tuntuu olevan yhden jos toidenkin kohdalla. Huippua. Noh, onneksi mitään vakavasta ei onneksi ole kuitenkaan kysymys ;). Ventoline ja Pronaxen ovat ainakin toistaiseksi riitääneet. Jospa tämä tästä pikkuhiljaa taas iloksi muuttuisi ;)

1 kommentti:

Johanna Gustafsson kirjoitti...

Ihana toi punatulkkukuva! =)